Teija Immonen, lauluvalmentaja ja säestäjä

Miten olet päätynyt Parikanpäreiden teatteriryhmään?

”Tulin Parikan Päreiden teatteriryhmään samalla tavalla kuin moneen muuhunkin paikkaan: minuun otettiin yhteyttä, koska ryhmä tarvitsi lauluvalmentajan ja oli jostakin kuullut minusta. Ensimmäinen yhteydenotto tuli tammikuussa 2020 ja pian sen jälkeen alkoi Latotanssien harjoittelu minun osaltani. Ensin sovittiin lauluvalmennuksesta ja myöhemmin myös näytösten säestämisestä.”

Mitä mieltä olet tulevan kesän latotansseista?

”Todella hauska näytelmä, jossa ryhmälle sopiva roolitus. Käsikirjoitus antaa tilaa näyttelijöiden, ohjaajan ja lauluvalmentajan ideoille, joten ihan samanlaista versiota ei ole nähtävissä missään muualla, vaikka kyseessä olisi sama käsikirjoitus. Ihanaa on ollut se, että itse kukin on saanut esittää omia ideoitaan.”

”Esitykseen valitut laulut tuovat oman lisänsä muutoinkin hyvään juoneen ja näyttelijät heittäytyvät hienosti omiin rooleihinsa. Äänentoistoon on panostettu, mikä on tärkeää sekä laulujen että repliikkien osalta. Tätä näytelmää kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Säästä ei tarvitse välittää: sekä katsomo että näyttämö ovat katettuja, joten sateellakaan kukaan ei kastu!”

Please follow and like us: